Informatie aanvragen

Casual

Visser Beroepsmode biedt een ruim assortiment casual kleding aan. Deze lijn biedt de oplossing als de werkzaamheden geen specifieke werkkleding vereisen en bescherming of een chique uitstraling niet direct van belang is. Onder casual kleding verstaan wij: T-shirts, poloshirts, blouses, overhemden, sweaters, polosweaters, vesten, fleecevesten, softshells, bodywarmers enzovoort.

Deze kleding kan net dat verschil uitmaken in de uitstraling die nodig is en die u belangrijk vindt. Wij kunnen hierin met u meedenken en u voorbeelden geven van alle mogelijkheden.

Voor de speciale aanvragen kunnen wij uw wensen volledig vervullen naar comfort, pasvorm, kleurstelling en werkomstandigheden.

Ook kunnen wij het kledingbeheer geheel van u overnemen, of een programma samenstellen waardoor het makkelijk voor u wordt om dat zelf te doen. Uitlevering per persoon behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze vestiging: wij staan u graag te woord.

 

brochure visser santino 16-17 craft werkkleding sportieve werkkleding ralawise werkkleding