Informatie aanvragen

Medisch, Dentaal & Zorg

Visser Beroepsmode biedt een ruim assortiment medische kleding aan. Naast de uitgebreide standaard collectie kleding, kunnen wij u ook modellen laten zien die wij speciaal voor projecten hebben laten maken.

medischekleding

De standaardcollectie die in onze vestiging op voorraad ligt, wordt twee keer per jaar vernieuwd. Zo zijn wij in staat u telkens iets nieuws te presenteren.

Wij gaan mee in het actuele modebeeld, zodat wij voldoen aan de vraag naar witte/gekleurde kleding (met accenten) en moderne pasvormen. Uiteraard in de kwaliteit die u van ons verwacht: dus strijkvrij, slijtvast en op hoge temperaturen wasbaar.

Voor de speciale aanvragen kunnen wij uw wensen volledig vervullen naar comfort, pasvorm, kleurstelling en werkomstandigheden.

Ook kunnen wij het kledingbeheer geheel van u overnemen, of een programma samenstellen waardoor het makkelijk voor u wordt om dat zelf te doen. Uitlevering per persoon behoort tot de mogelijkheden.

Hieronder ziet u een impressie film van de Mix-it collectie die bij ons verkrijgbaar is. Verder daaronder vindt u de brochures van de verschillende kledinglijnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

 de berkel zorgkleding mix and matchde berkel zorg mix and matchhejco zorgkleding medischekleding dentale kleding bp medische kleding