Over ons

Visser Beroepsmode is in staat om te vertalen waar uw organisatie voor staat, zowel wat betreft het uiterlijk als het innerlijk van uw medewerker.

Uiterlijk:
Visser Beroepsmode is dé specialist in het vertalen waar uw organisatie voor staat in de kleding die uw medewerkers dragen.

Innerlijk:
Wij verzorgen specifieke communicatietrainingen voor professionals in bedrijfskleding.

Uw professionals in bedrijfskleding blijven daarbij trouw aan zichzelf en dragen tegelijkertijd de waarden van het bedrijf uit.

U bent bij ons aan het juiste adres, als u kleding nodig heeft voor een specifieke vakbranche. Wij leveren onze producten zowel in standaardvorm als in maatwerk.  

Kwaliteit, service, deskundig advies en snelle levertijden staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee bij het creëren van een eigen en unieke uitstraling. De kleding en uw medewerkers zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Bedrijfskleding doorpassen, aanmeten, vermaken, borduren, bedrukken en reinigen behoren bij Visser Beroepsmode allemaal tot de mogelijkheden.

Wij streven er iedere dag opnieuw naar om de wensen van onze klanten, die bij ons centraal staan, zo goed mogelijk te vervullen. Dat doen wij bij de klant op locatie en via diverse online concepten, waarbij wij steeds weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en verbeteringen.

Lees hier het artikel in Dentista magazine.