Logoservice en ontwerp

Voor al uw bedrukte en geborduurde bedrijfskleding of promotiekleding bent u bij Visser Beroepsmode aan het juiste adres.

De kleding die uw medewerkers dragen is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Wij zijn van mening dat het door ons aangebrachte logo van een dusdanig hoogwaardige kwaliteit moet zijn, zodat het de levensduur van het product overleeft.

We helpen u graag met het ontwerpen of restylen van uw logo zodat het nog beter op uw bedrijfskleding uitkomt.

Naast herkenbaarheid en uitstraling is het belastingvoordeel een belangrijke reden om bedrijfskleding te voorzien van uw logo en/of organisatienaam. Als u in aanmerking wilt komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk voorzien is van uw bedrijfslogo met een minimale afmeting van 70 cm².

Bedrukken

Samen met u bepalen we of en hoe het digitaal aangeleverde logo (EPS) het beste tot zijn recht komt. Als u besluit alleen tekst te laten bedrukken op uw kleding dan verzoeken wij u deze tekst door te geven alsmede het gewenste lettertype. Voordat we over gaan tot de definitieve productie, krijgt u van ons een werktekening ter goedkeuring aangeboden.

Dankzij ons vakmanschap, hypermodern machinepark en de meest recente software, bent u continu verzekerd van de hoogst haalbare kwaliteit.

Onze vakmensen hebben kennis van vele soorten stoffen (iedere stof heeft zijn specifieke eigenschappen: zoals rek en structuur) en zorgen voor de juiste manier van het logo aanbrengen. Voordat zij tot bedrukken overgaan, worden de machines juist ingesteld om tot een optimaal resultaat te komen.

De voordelen van bedrukken:

 
 • duidelijke herkenbaarheid;
 • lange levensduur;
 • industrieel wasbaar;
 • kleurecht;
 • slijtvast;
 • professionele uitstraling;


be·druk·ken (bedrukte, heeft bedrukt)
~ iets vol drukken met letters, figuren enz.
vb: Hij bedrukte het kledingstuk met het bedrijfslogo.
Bron: Van Dale woordenboek

Borduren

Samen met u bepalen we of en hoe het digitaal aangeleverde logo (EPS) het beste tot zijn recht komt. Als u besluit alleen tekst te laten borduren op uw kleding, dan verzoeken wij u deze tekst door te geven alsmede het gewenste lettertype. Voordat we over gaan tot de definitieve productie, krijgt u van ons een monster ter goedkeuring aangeboden.

Dankzij ons vakmanschap, hypermodern machinepark en de meest recente software, bent u continu verzekerd van de hoogst haalbare borduurkwaliteit.

Onze vakmensen hebben kennis van vele soorten stoffen (iedere stof heeft zijn specifieke eigenschappen: zoals rek, structuur en garendikte) en zorgen voor de juiste inraming. Voordat zij tot borduren overgaan, worden de machines, naalden, garens en software op elkaar afgestemd om tot een optimaal resultaat te komen.

De voordelen van borduren:

 
 • duidelijke herkenbaarheid;
 • lange levensduur;
 • industrieel wasbaar;
 • kleurecht;
 • slijtvast;
 • kwalitatief hoogwaardige uitstraling.


bor·du·ren (borduurde, heeft geborduurd)
~ met de naald figuren maken op of in stoffen
vb: Hij borduurde op het kledingstuk het bedrijfslogo.
Bron: Van Dale woordenboek